Τηλέφωνο: 23210 47133 | Αποστολή σε: Ελλάδα-Κύπρο-Γερμανία | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σετ Γάμου Ποτήρι Καράφα Δίσκος

Στα απαραίτητα της διεξαγωγής του μυστηρίου του γάμου είναι η καράφα και το ποτήρι από το οποίο το νεόνυμφο ζευγάρι και οι κουμπάροι πίνουν κόκκινο γλυκό κρασί δίνοντας την υπόσχεση ότι στο εξής όλες οι στιγμές της ζωής τους θα είναι κοινές και ότι θα μοιράζονται τα πάντα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά όλα θα τα δοκιμάζουν μαζί, και τις χαρές και τις λύπες.

Στο eshop μας θα βρείτε μοναδικά σετ που αποτελούνται από ποτήρι-καράφα-δίσκο, όλα χειροποίητα στολισμένα, ενώ μπορούν να γίνουν και ειδικές παραγγελίες σύμφωνα με το στυλ και τα χρώματα του γάμου σας. Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα σε ορισμένα σχέδια να αναγράφονται ακόμη και τα αρχικά του ονόματός σας από ειδικά κρύσταλλα. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο το σετάρισμα των συγκεκριμένων αξεσουάρ γι' αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε σετ ποτήρι-καράφα και δίσκο γάμου ξεχωριστά.

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.