Τηλέφωνο: 23210 47133 | Αποστολή σε: Ελλάδα-Κύπρο-Γερμανία | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ

Υπέροχες, χειροποίητες και οικονομικές μπομπονιέρες γάμου σε πρωτότυπα σχέδια θα δώσουν το δικό τους στίγμα στο να μείνει η ημέρα του γάμου σας αξέχαστη. Υλικά όπως η δαντέλα, η λινάτσα, η οργάντζα και το τούλι έρχονται και περιπλέκονται με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία απλά ή πιο εντυπωσιακά, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας που επικρατούν σήμερα και δημιουργούν τις μπομπονιέρες των ονείρων σας. Σε εμάς θα βρείτε, επίσης, μπομπονιέρες με πουγκιά καθώς και μπομπονιέρες αρραβώνα σε απίθανα σχέδια που θα σας ενθουσιάσουν και για τη σχέση ποιότητας τιμής τους.

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.