Τηλέφωνο: 23210 47133 | Αποστολή σε: Ελλάδα-Κύπρο-Γερμανία | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαπτιστικά Ρούχα Προσφοράς Για Αγόρι

Το μικρό σας αγγελούδι μόλις απέκτησε επισήμως όνομα! Στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά από αυτό το σημαντικό γεγονός δεν θα μπορούσε να μην έχει στυλ και φινέτσα. Άλλωστε οι φωτογραφίες της βάπτισης του θα μείνουν για πάντα, άρα και η εμφάνισή του. Είτε είστε η νονά ή ο νονός του μικρού, είτε η μαμά του που αναζητάτε το ρούχο που θα ντύσει το μικρό νεοφώτιστο καλό είναι να λάβετε σημαντικά υπόψιν σας το θέμα της βάπτισης, τα χρώματα που επικρατούν αλλά και το ύφος. Έτσι θα επιλέξετε ευκολότερα τα βαπτιστικά του ρούχα. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από βαπτιστικά ρούχα για αγόρι που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Επίσημα κοστουμάκια σε παλ ή πιο έντονα χρώματα, αλλά και πιο εναλλακτικά συνολάκια σε λινό ύφασμα με μπουφανάκια, ζακετάκια, φουλάρια, καπελάκια και γραβάτες θα ντύσουν τον πιο κομψό μικρό κύριο, τον δικό σας!

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.