Τηλέφωνο: 23210 47133 | Αποστολή σε: Ελλάδα-Κύπρο-Γερμανία | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιβλία Ευχών Ευχολόγια Βάπτισης

Ευχολόγια Βάπτισης για κορίτσια με θέμα κορώνα

Το βιβλίο ευχών ευχολόγιο αποτελεί μαζί με το άλμπουμ φωτογραφιών την πιο απτή ανάμνηση της βάπτισης του μικρού ή της μικρής σας. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να διαβάσετε λίγες ημέρες μετά ή και χρόνια αργότερα τις ευχές και τα συναισθήματα των αγαπημένων σας προσώπων, όσων παραβρέθηκαν σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, τη βάπτιση του παιδιού σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων ευχών για αγόρια και κορίτσια που θα βρείτε στο eshop μας, απλά ή πιο περίτεχνα, στα κλασικά μπλε και ροζ ή σε πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις, ακόμη ουδέτερα, στολισμένα με ποικίλα υλικ, ξύλινα διακοσμητικά, τούλια, κορδέλες, με αγαπημένους ήρωες cartoon κ.α. Υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας ενός custom made βιβλίου ευχών αναλόγως με το θέμα της βάπτισης που έχετε επιλέξει.

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.