Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε: ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλάθια για μπομπονιέρες

Κάθε μανούλα που πρόκειται να βαπτίσει το μικράκι της αλλά και κάθε νονός ή νονά που από την ημέρα της βάπτισης κι έπειτα θα αναλάβει τον σημαντικό ρόλο του πνευματικού γονιού επιζητούν το καλύτερο για το νεοφώτιστο. Αφού, λοιπόν, επιλέξετε τις μπομπονιέρες βάπτισης μένει να αποφασίσετε τον τρόπο με τον οποίο αυτές θα τοποθετηθούν στο τραπέζι, στον πάγκο ή στο μπουφέ που θα υπάρχει στην είσοδο της εκκλησίας. Μια υπέροχη, εντυπωσιακή και οικονομική ιδέα είναι τα καλάθια για μπομπονιέρες που διατίθενται σε διάφορα σχήματα και σχέδια στο eshop μας. Είναι κάτι που θα σας μείνει αργότερα και για τα επόμενα παιδάκια, ενώ μπορείτε να τους δώσετε και χρηστική σημασία μέσα στο σπίτι σας.

ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Έτοιμα δεμένα πουγκιά και κουτιά με μπρελόκ
Έτοιμες δεμένες μπομπονιέρες με αντικείμενα
Έτοιμα Δεμένα πουγκιά-λινάτσα-φάκελοι
Κρεμαστές Μπομπονιέρες Βάπτισης
Μπομπονιέρες Βάπτισης καραμέλες                                                                                                                                                                                      Ξύλινα καδράκια vintage
Μπομπονιέρες Βάπτισης  εικόνες                                                                                                                                                                                  Ξεχωριστές Μπομπονιέρες Βάπτισης
Μπομπονιέρες  με παιχνίδια
Άδετες Μπομπονιέρες Βάπτισης
Μπρελόκ Βάπτισης