Τηλέφωνο: 23210 47133 | Αποστολή σε: Ελλάδα-Κύπρο-Γερμανία | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαδόπανα Βάπτισης

Λαδόπανα βάπτισης για αγόρι και κορίτσι

Λαδόπανα βάπτισης για αγόρι και κορίτσι σε τόσα πολλά σχέδια και τόσο χαμηλές τιμές που δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε. Ακόμη και τα λαδόπανα της βάπτισης δε μπορεί να είναι κάτι απλό και ουδέτερο, αλλά να συμβαδίζουν με το θέμα και το στυλ που έχετε επιλέξει γι' αυτό το σημαντικό μυστήριο. Όποιο κι αν είναι αυτό το θέμα, στο eshop μας θα βρείτε τα λαδόπανα που θα ταιριάξουν απόλυτα, κάνοντας το πακέτο της βάπτισης άκρως εντυπωσιακό και αξιοπρόσεκτο. Δείτε λαδόπανα κλασικά, ουδέτερα, με φλοράλ λεπτομέρειες, ρομαντικά, με κεντήματα, ριγέ κ.α., όλα βαμβακερά. Στο σετ περιλαμβάνεται η πετσέτα, το σεντονάκι και τα εσώρουχα (λαδοαλαξιά) με φορεματάκι για τα κορίτσια και βρακάκι για τα αγόρια.

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.