Τηλέφωνο: 23210 47133 | Αποστολή σε: Ελλάδα-Κύπρο-Γερμανία | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπουτσάκια Βάπτισης

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του μικρού ή της μικρής σας, η ημέρα της ονοματοδοσίας του πρέπει να χαρακτηρίζεται από άνεση και φινέτσα! Γι' αυτό επιλέγουμε ένα από τα καταπληκτικά σχέδια Gorgino. Τα πιο μοδάτα ανατομικά παπουτσάκια βάπτισης θα τα βρείτε στον κατάλογο της συγκεκριμένης εταιρίας. Η απόλυτη προσοχή και το αίσθημα ευθύνης των ανθρώπων της μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι ότι το μωράκι μας θα κάνει τα πρώτα του βηματάκια με απόλυτη ασφάλεια χωρίς όμως να στερείται το στυλ.

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.