Τηλέφωνο: 23210 47133 | Αποστολή σε: Ελλάδα-Κύπρο-Γερμανία | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ

Από τα πιο απλά έως τα πιο εντυπωσιακά και τα πιο ιδιαίτερα, εδώ θα βρείτε τα στέφανα γάμου που θα ταιριάξουν απόλυτα στο στυλ που έχετε επιλέξει για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε οικονομικά στέφανα γάμου, όπου περιέχονται περισσότεροι από 30 κωδικοί σε τιμή κάτω από 30,00€, στέφανα γάμου vintage, νέα σχέδια, επάργυρα, ασημένια μέχρι και πορσελάνινα. Η πιο πλούσια συλλογή σε στέφανα γάμου στις πιο προσιτές τιμές. Χωρίς αμφιβολία μια περιήγηση σε αυτή την κατηγορία είναι αρκετή για να βρείτε εκείνο το σχέδιο που αντικρίζοντάς το θα το φανταστείτε αμέσως να το φοράτε ως νιόπαντρο ζευγάρι με τον αγαπημένο σας. Καλό είναι, για να μπορέσετε να είστε πιο σίγουρη για τις επιλογές σας, να έχετε διαλέξει πρώτα το νυφικό σας και το στυλ του γάμου που θα ακολουθήσετε ως προς το στολισμό, το προσκλητήριο και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Έτσι, η επιλογή για τα στέφανα του γάμου σας θα είναι απλώς μια διαδικασία χαράς χωρίς άγχος. Αν πάλι είστε η κουμπάρα, τότε θα βοηθούσε να συζητήσετε με τη νύφη τις παραπάνω λεπτομέρειες για να είναι σύμφωνη επιλογή σας με ό,τι έχει ονειρευτεί εκείνη για την ημέρα του γάμου της. Ισχύει: δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα, ενώ για Κύπρο είναι 8,00€ και για Γερμανία 15,00€.

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.