Τηλέφωνο: 23210 47133 | Αποστολή σε: Ελλάδα-Κύπρο-Γερμανία | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονομικά Στέφανα Γάμου

Υπάρχει η αντίληψη ότι η διοργάνωση ενός γάμου είναι μια ιδιαιτέρως κοστοβόρα διαδικασία. Σαφώς μπορεί να κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ στο σύνολό της καθώς η αγορά των ειδών γάμου είναι ανεξάντλητη. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός αφού για καθετί υπάρχουν και οι οικονομικές επιλογές, οι οποίες δεν στερούνται σε ομορφιά και στυλ. Έτσι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για τα στέφανα γάμου σας, αλλά μπορείτε να αναζητήσετε οικονομικά στέφανα γάμου, δημιουργημένα με αγάπη και μεράκι, με τα πιο ιδιαίτερα υλικά, όπως πέρλες διαφόρων μεγεθών, κορδέλες μεταξωτές, βελούδινες, δαντελένιες, σχοινιά, στρας κ.α. Φανταστείτε τα κοσμούν τα κεφάλια σας κατά τη διάρκεια του χορού του Ησαϊα και θα ενθουσιαστείτε.

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.