Τηλέφωνο: 23210 47133 | Αποστολή σε: Ελλάδα-Κύπρο-Γερμανία | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανα Γάμου VINTAGE

Το ρετρό είναι η απόλυτη τάση σε ό,τι αφορά το στυλ ενός γάμου. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε να μη δημιουργήσουμε στέφανα γάμου vintage αισθητικής που θα ταιριάζουν στα ζευγάρια που έχει επιλέξει αυτό το ρομαντικό και αναμνησιακό ύφος για το γάμο του. Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα ως χαρακτηριστικό του γάμου σας, όπως το dusty pink ή το χρώμα της ελιάς, θα βρείτε απίθανη την ιδέα να υπάρχει αυτό ακόμη και στα στέφανα του γάμου σας. Τα πάντα απόλυτα συνδυασμένα με αρμονία. Ισχύει: Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα, 8,00€ για Κύπρο και 15,00€ για Γερμανία.

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.