Τηλέφωνο: 23210 47133 | Αποστολή σε: Ελλάδα-Κύπρο-Γερμανία | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

Ανακαλύψτε απίθανα, πρωτότυπα και οικονομικά υλικά και δημιουργήστε τις δικές χειροποίητες μπομπονιέρες για τη βάπτιση του παιδιού σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο. Κορδέλες σε διάφορα χρώματα, πάχος και υφές, κορδόνια από ποικίλα υλικά, τούλια, διακοσμητικά στοιχεία όπως μπρελόκ, κουφέτα, ζαχαρωτά, γλειφιντζούρια, cupcakes και popcakes αλλά και μπισκότα cookies καταφθάνουν στο χώρο σας σε ειδικές συσκευασίες κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε όλο το μεράκι σας για να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες μπομπονιέρες βάπτισης. Γιατί αποκτά άλλη αξία όταν δημιουργείς κάτι μόνος σου...

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Μόλις προγραμματίσατε την ημερομηνία του γάμου σας και πριν σας πιάσει ο μεγάλος πανικός, πάρτε μια ανάσα και κάντε μια περιήγηση στο eshop μας και θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας να μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού.
Στέφανα γάμου και όλα τα υπόλοιπα είδη γάμου θα λύσουν τα χέρια τόσο του ζευγαριού, όσο και του κουμπάρου!
Κι όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να γεννηθεί ο καρπός του έρωτα σας, τότε πάλι το eshop μας θα σας δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε μπομπονιέρες βάπτισης και όλα τα υπόλοιπα είδη βάπτισης.